Tüpraş (TUPRS) hisse hedef fiyat 2024!

Borsa İstanbul'da işlem gören dev şirketlerden Tüpraş (TUPRS) hisselerine yeni hedef fiyat verildi. TUPRS hisse 2024 hedef fiyat kaç TL? İşte detaylar!

Tüpraş (TUPRS) hisse hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin dev şirketlerinden biri olan Tüpraş (TUPRS), son zamanlarda yatırımcılarına ciddi oranda kazandıran şirketlerden biri oldu. Şirketin yükselişi ile birlikte çeşitli yatırım ve aracı kurumlardan da TUPRS hisse hedef fiyatı gelmeye devam ediyor.

Son olarak 2 Temmuz 2024 tarihinde Yapı Kredi Yatırım’dan hedef fiyat açıklaması geldi. Yapı Kredi Yatırım’dan gelen TUPRS hissesinde hedef fiyat detayları haberimizde!

TUPRS HİSSE HEDEF FİYAT 2024

Yapı Kredi Yatırım’dan yapılan açıklamada, Tüpraş hisselerine 195 TL hedef fiyat verildi. Hisse, 1 Temmuz 2024 tarihli seansı 161,80 TL’den kapatmıştı. Açıklamada TUPRS hisselerine ‘tut’ tavsiyesi verilirken, hissedeki hedef fiyata yükselme potansiyeli ise %20,52 şeklinde dikkat çekti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme