Mia Teknoloji (MIATK)'den işbirliği açıklaması!

Borsa İstanbul'un teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji (MIATK) işbirliği açıklamasında bulundu. Şirketten yapılan açıklamada iştirak şirket Tripy Mobility A.Ş.'nin, Futuro Perfecto Innovacion S.L arasında Danışmanlık ve Proje İş Birliği Sözleşmesi imzalandığı belirtildi.

Mia Teknoloji (MIATK)'den işbirliği açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Mia Teknoloji, yatırımcıların da ilgisini çeken bir açıklamada bulundu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada, şirketin iştiraki olduğu Tripy Mobility ile İspanyol bir şirket arasında işbirliği sözleşmesi imzalandığı belirtildi.

Sözleşmenin amacına dair yapılan KAP açıklamasının tamamında ise şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz 100% İştiraki Tripy Mobility A.Ş. ile İspanyol şirketi Futuro Perfecto Innovacion S.L arasında, Avrupa Komisyonu'nun fonladığı ve Horizon Europe Çerçeve Programı dahilindeki HORIZON-CL5-2024-D6-01-08: Improved transport infrastructure performance – Innovative digital tools and solutions to monitor and improve the management and operation of transport infrastructure çağrısı altında, Tripy Mobility A.Ş.'nin koordinatörlüğünde ve Futuro Perfecto Innovacion S.L'in danışmanlığında 5 Eylül 2024'te bir proje başvurusu yapılacaktır.
  
Başvuru sonuçlarının başvuru tarihinden yaklaşık 3 ay sonra açıklanması beklenmekte olup, Tripy Mobility A.Ş. koordinatörlüğünde ilerleyecek olan bu projenin 5.000.000 Euro değerinde fonlanacak 3 projeden bir tanesi olarak seçilmesi hedeflenmektedir.
  
İzmir, Barcelona ve Montreal'de saha çalışmalarının yürütülmesi planlanan bu projenin kurgulanması ve güçlü bir başvuru yapılması adına Tripy Mobility A.Ş. ve Futuro Perfecto Innovacion S.L arasında Danışmanlık ve Proje İş Birliği Sözleşmesi imzalanmıştır."

MIATK HİSSE EN YÜKSEK KAÇI GÖRDÜ?

Borsa İstanbul'da adından söz ettiren şirketlerden biri olan Mia Teknoloji (MIATK), 20 Kasım 2023 tarihinde %1200 bedelsiz sermaye artırımı yapmıştı. Şirketin borsada işlem gören payları bölünmüş fiyat ile en yüksek ise 84,40 TL'yi gördü. Mia Teknoloji hisseleri şu sıralar 64-65 TL'li fiyatlardan işlem görüyor.

Mia Teknoloji (MIATK)'den işbirliği açıklaması!

Bakmadan Geçme