Mavi Giyim (MAVI) hisse hedef fiyat 2024!

Tekstil sektörünün köklü şirketlerinden Mavi Giyim hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı. Mavi Giyim hisse hedef fiyat 2024 kaç TL?

Mavi Giyim (MAVI) hisse hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören dev şirketlerden Mavi Giyim'in hisseleri, son zamanlardaki yükselişi ile dikkat çekiyor. Yatırımcılar arasında popülaritesi artan MAVI hisseleri için yatırım kuruluşları ve aracı kurumlar da analizlerine devam ediyor.

Yılbaşından bu yana fiyatını iki katından fazla artıran MAVI payları, son 1 yılda ise 3 katından fazla yükseldi. Bu yükseliş ile birlikte hisseye yeni hedef fiyatlar da gelmeye başladı.

MAVİ GİYİM (MAVI) HİSSE HEDEF FİYAT 2024

Ziraat Yatırım, 2 Temmuz 2024 tarihinde Mavi Giyim hisseleri için yeni hedef fiyat açıklamasında bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada, hisseye 'al' işaretlemesi yapıldı. Mavi hisseleri için hedef fiyat ise 152 TL olarak belirtildi.

Mavi Giyim (MAVI) hisse hedef fiyat 2024!


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. 

Bakmadan Geçme