İş Yatırım'dan o hisseye 510 TL'lik rekor hedef fiyat!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin hisselerine hedef fiyatlar gelmeye devam ediyor. İş Yatırım, Tofaş Otomotiv (TOASO) hisselerine 510 TL'lik hedef fiyat verdi.

İş Yatırım'dan o hisseye 510 TL'lik rekor hedef fiyat!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören güçlü şirketlerden Tofaş Otomotiv (TOASO), 5 Temmuz 2024 seansında tarihi zirve fiyatını görmüştü. 353,75 TL'yi gören TOASO payları, daha sonra düşüşe geçmiş ve zirve fiyatından yaklaşık %38 gerilemişti. Şu sıralar 220 TL dolaylarında fiyattan işlem gören TOASO için yeni hedef fiyat açıklandı.

İş Yatırım'dan o hisseye 510 TL'lik rekor hedef fiyat!

İş Yatırım tarafından verilen hedef fiyat açıklamasında TOASO için 510 TL'lik hedef dikkat çekti.

TOASO HEDEF FİYAT 2024

İş Yatırım, 03.09.2024 tarihinde TOASO için 510 TL hedef fiyat açıkladı. Yapılan analize ve hissenin son fiyatına göre TOASO'nun potansiyel getirisi %132 oldu. İş Yatırım, hedef fiyat açıklamasında TOASO için 'AL' tavsiyesinde de bulundu. 

TOASO HEDEF FİYAT YORUMU

İş Yatırım, Tofaş Otomotiv (TOASO) hisseleri için 510 TL'lik hedef fiyat ve %132 potansiyel getiri açıklayarak yatırımcılar için güçlü bir alım fırsatı sundu. Temmuz 2024'te 353,75 TL ile zirve yapan ve ardından %38 gerileyen TOASO hisseleri, şu anda 220 TL civarında işlem görüyor. İş Yatırım’ın analizi, hissenin uzun vadede toparlanma potansiyeline işaret ederken, 'AL' tavsiyesi de şirketin büyüme beklentilerinin yüksek olduğunu gösteriyor.

İş Yatırım'dan o hisseye 510 TL'lik rekor hedef fiyat!


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.