Horoz Lojistik hisselerinin fiyat istikrarı hakkında açıklama!

Halka arz edilen son şirketlerden biri olan Horoz Lojistik'in fiyat istikrarı konusunda açıklama geldi. HOROZ hisselerinde fiyat istikrarı sona mı erdi? İşte detaylar!

Horoz Lojistik hisselerinin fiyat istikrarı hakkında açıklama!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Horoz Lojistik, 7 Haziran 2024 tarihinde işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatının altına gerileyen hisse hakkında açıklama geldi. Şirketin halka arzında konsorsiyum lideri olan QNB Finans Yatırım'dan yapılan açıklamada, Horoz Lojistik'in fiyat istikrarı planlamasının sona erdiği belirtildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri Ve Ticaret A.Ş.'nin ("Şirket") 29-30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde 55,00 TL birim fiyat ile talep toplanarak halka arz edilen payları, 7 Haziran 2024 tarihinden itibaren BIST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlamıştır. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan izahnamede Kurumumuz aracılığı ile gerçekleştirilmesi planlanan fiyat istikrarını sağlayıcı işlemler için ilan edilen 30 günlük süre 6 Temmuz 2024 tarihinde sona ermiştir. Şirket paylarının BİST' te işlem görmeye başlamasını takiben geçen 30 günlük süre içerisinde Şirket payları üzerinde fiyat istikrarı işlemleri gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen işlemlere ilişkin detaylar ekte yer almaktadır."

HALKA ARZ FİYATININ ALTINDA KALDI!

Halka arz fiyatı 55 TL olan Horoz Lojistik'in hisseleri, borsada işleme başlamasının ardından en yüksek 57,05 TL'yi gördü. Hisse daha sonra düşüşe geçerek halka arz fiyatının da altına geriledi. HOROZ payları, 8 Temmuz tarihli seansta halka arz fiyatının yaklaşık %15 altında ve 45,90 TL'li fiyatlardan işlem görüyor.

Horoz Lojistik hisselerinin fiyat istikrarı hakkında açıklama!