Flo Mağazacılık halka arz ne zaman? FLO kaç lot düşer?

Flo Mağazacılık halka arz kararı aldı. Şirketin taslak izahnamesi yayımlandı. Flo halka arz ne zaman, kişi başı kaç lot verir? FLO Katılım Endeksine uygun mu?

Flo Mağazacılık halka arz ne zaman? FLO kaç lot düşer?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önde gelen perakende ayakkabı mağazalarından Flo Mağazacılık halka arz edilecek. Şirketin halka arzı için hazırlanan taslak izahname yayımlandı. Flo halka arz ne zaman, kişi başı kaç lot verir? FLO katılım endeksine uygun mu?

FLO HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 36.315.789

Ortak Satışı: 50.842.105

Toplam Pay Adedi: 87.157.894

Hisse Fiyatı: *** TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %12

Halka Arz Büyüklüğü: *** TL

Dağıtım: Bireysele Eşit

Borsa Kodu: ***

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: Netleşmedi

T1-T2 bakiye kullanılamaz.


TAHSİSAT ORANLARI:

Bireysel Yatırımcı: ***

Kurumsal Yatırımcı: ***


FON KULLANIM YERLERİ:

Yurt İçi ve Yurt Dışı Mağaza Açılışları, Mevcut Mağaza Ağının Modernizasyonu ve Teknolojileri Yatırımları: %45-55

İşletme Sermayesi Finansmanı: %45-55


ÖNEMLİ DETAYLAR

Şirket 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl pay satışı yapmayacaktır.


ŞİRKET HAKKINDA

1960 yılında kurulan FLO Group, bugün Türkiye ayakkabı pazarının öncü firmalarındandır. Türkiye’de ayakkabı sektörünün dönüşüm yolculuğuna yön verme ve bu sektörü dünya üretim liginde üst sıralara taşıma vizyonuyla hareket eden FLO Group, doğrudan 15 binin üzerinde, dolaylı olarak ise 70 bine yakın kişiye istihdam sağlamaktadır. Bugün FLO Group, CIS, Ortadoğu ve Kuzey Afrika olmak üzere 3 kıtada 29 ülkede toplam 800'ü aşkın mağazasıyla hizmet vermektedir.

Çok kanallı bir iş modeli ile faaliyetlerini sürdüren FLO Group, mağazacılığın yanı sıra e- ticaret kanalları ve toptan satış ağıyla da hem Türkiye hem de yurt dışında milyonlarca kişiye ulaşmaktadır. FLO Group bünyesinde bulunan Türkiye’nin spor giyim ve sneaker zinciri IN STREET ile satış ağını her yıl güçlendirmektedir.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo gibi her biri kendi alanında lider konumda olan ayakkabı markalarının yanı sıra yaygın bölgesel lisans anlaşmaları ile Nine West, Lotto, Reebok, U.S. Polo ASSN gibi global markaları bünyesinde barındırmaktadır. FLO Group çok kanallı yapısının yanı sıra çok markalı yapısı ile de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kaynak: Şirket Resmi Web Sitesi


BANKA VE ARACI KURUMLAR

SPK onayının ardından güncellenecektir.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme