DCT Trading Dış Ticaret halka arz ne zaman, DCTTR kaç lot verir?

DCT Trading Dış Ticaret halka arz ne zaman? DCTTR kişi başı kaç lot verir? DCT katılım endeksine uygun mu?

DCT Trading Dış Ticaret halka arz ne zaman, DCTTR kaç lot verir?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 19 Temmuz 2024 tarihinde DCT Trading Dış Ticaret halka arzını onayladı. DCTTR halka arz ne zaman, kaç lot düşer?

DCT Trading Dış Ticaret A.Ş.

SPK Onay Tarihi: 19 Temmuz 2024

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 30.000.000

Ortak Satışı: 7.500.000

Toplam Pay Adedi: 37.500.000

Hisse Fiyatı: 14 TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %28,85

Halka Arz Büyüklüğü: 525 Milyon TL

Dağıtım: Bireysele Eşit

Hisse Kodu: ***

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: Netleşmedi

T1-T2 bakiye kullanılamaz.

***

TAHSİSAT ORANLARI:

Bireysel Yatırımcı: ***

Kurumsal Yatırımcı: ***

Şirket Çalışanları: ***

***

FON KULLANIM YERLERİ:

Çırçır Fabrikası, Depo ve Ekipmanları Yatırımı: %40

Çeşitli Şirketlerin Paylarının Satın Alınması ve/veya İştirak Edilmesi ve/veya Yeni Ortaklıklar Kurulması: %10

YAKA ve/veya BLUEFARM'ın Mevcut Meyve Üretim Kapasite ve Verimlilik Artışına Yönelik Yatırımlar ve GES Yatırımları: %10

Başta Pamuk veya Diğer Tarımsal Emtia ve Tarım Ürünlerindeki Ticaret Hacminin Güçlendirilmesi Amacıyla İşletme Sermayesi: %40

***

ÖNEMLİ DETAYLAR

30 gün fiyat istikrarı planlanmaktadır.

Şirket 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl pay satışı yapmayacaktır.

***

ŞİRKET HAKKINDA

DCT Group’un temelleri, 2002 yılında Levent Sadık Ahmet tarafından atılmıştır. İlk günden bu yana bağlı olduğu ilkelere sadık kalarak faaliyetlerini sürdüren DCT TRADING, bu süre zarfında emtia ticaretinde ülkemizin önde gelen firmalarından birisi olmuştur. Şirket emtia fiyat trendlerine uygun olarak deneyimli ekibiyle ihracat, ithalat ve transit ticaret süreçlerini yürütmektedir.

"Güvenli Ticaret" ilkesiyle, satıcı ve alıcıların haklarına ve hassasiyetlerine önem vererek, dünyanın hemen hemen her bölgesinde kalite ve miktar hassasiyetini göz önünde bulundurarak ticaretini yapmaktadır.

YAŞ MEYVE ÜRETİMİ VE TİCARETİ

DCT TRADING’ın bağlı ortaklıklarından Yunanistan’da kurulu YAKA firması, bölgeden satın aldığı kiraz ve yaban mersininin, modern işleme tesislerinde kalite ayrımı ve paketlemesini yaparak Avrupa’nın büyük zincir marketlerine ihracatını gerçekleştirmektedir. Yine Yunanistan’da kurulu diğer bağlı ortaklığı BLUEFARM, 200 dönüm arazi üzerinde yetiştirdiği yaban mersini üretimi ile ülkenin bu ürün gamındaki en büyük üreticisi konumundadır.

EMTİA TİCARETİ

DCT TRADING, 20 yılı aşkın süredir pamuk ticaretinde önemli deneyimler biriktirmiş ve pamuk ticaret konu edilen ana emtia olmuştur. Ülkemizde yetişen pamuğun yanı sıra, Amerika, Yunanistan, Türki Cumhuriyetler, Brezilya, Afrika ve Hindistan gibi pamuk üretimi yapan ülkelerden ürün tedarik eden firmamız dünyanın farklı noktalarından balya pamuk alıp, yine dünyanın muhtelif ülkelerindeki alıcılarına satışını gerçekleştirmektedir. Organik pamuk ticareti konusunda tüm kontrol ve denetim süreçlerinden başarıyla geçilerek gerekli sertifikasyonları almaya hak kazanan DCT Trading, bu alanda da ülkemizin önemli aktörlerinden birisi olmuştur.

Aynı zamanda organik pamuk üretimini destekleyen ve bu alanda duyarlılık gösteren bir marka olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Pamuğun yanı sıra mısır ve pirinç de ticaretine aracılık ettiği önemli emtialardır.

BANKA VE ARACI KURUMLAR

Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından güncellenecektir.

***

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme