BofA topladı, taban giden hisse tavan oldu!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BoFA), taban giden Papilon Savunma (PAPIL) hisselerine yüklü alım yaptı. PAPIL hisse tavan fiyattan kapandı.

BofA topladı, taban giden hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören Papilon Savunma (PAPIL) hisseleri, Ağustos ayında sert düşmüştü. 1 ay gibi kısa bir zamanda adeta eriyen PAPIL payları, 156 TL'den başlayan düşüşünü 61,20 TL'de sonlandırdı. PAPIL, 31 Temmuz 2024 tarihinden 4 Eylül 2024 tarihine kadar düşüşe devam etmişti. Yaklaşık %60 düşen PAPIL paylarında, bu fiyatın ardından yüklü alımlar gelmeye başladı.

BofA topladı, taban giden hisse tavan oldu!

Dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinden Bank of America da PAPIL hisselerinde yüklü alım yapılan kurum oldu. 6 Eylül 2024 tarihinde tavan fiyata yükselen Papilon Savunma hisseleri, günü 90,35 TL'den kapattı. BofA üzerinden 246 binin üzerinde lot alımı yapılırken, en fazla pay alımı yapılan ikinci kurum ise 100 binin üzerinde lot ile Deniz Yatırım oldu.

3 GÜNDE %48 YÜKSELDİ!

Ağustos ayının en sert düşen hisselerinden biri olan PAPIL, bu düşüşün büyük kısmını 3 günde topladı. 4 Eylül tarihinde 61,20 TL'ye kadar gerilen hisse, 6 Eylül'de ise 90,35 TL'yi görerek %48'e yakın primlenme kaydetti.

BofA topladı, taban giden hisse tavan oldu!