Bahadır Kimya halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Kimya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden Bahadır Kimya halka arz edilecek. Bahadır Kimya halka arz ne zaman? Bahadır Kimya kişi başı kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Bahadır Kimya halka arz ne zaman, kaç lot verir?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'a bir kimya şirketi daha geliyor. Bahadır Kimya'nın halka arzı için hazırlanan taslak izahname yayımlandı. Bahadır Kimya halka arzına dair tüm detaylar ise belli oldu. İşte şirketin öne çıkan ayrıntıları!

Bahadır Kimya halka arz ne zaman, kaç lot verir?

BAHADIR KİMYA HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 10.000.000

Ortak Satışı: 6.000.000

Toplam Pay Adedi: 16.000.000

Hisse Fiyatı: *** TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %29,09

Halka Arz Büyüklüğü: *** TL

Dağıtım: Tamamen Eşit

Borsa Kodu: ***

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: Netleşmedi

T1-T2 bakiye kullanılabilir.


FON KULLANIM YERLERİ:

Hammadde Tedariki: %70-80

İşletme Sermayesi: %20-30


ÖNEMLİ DETAYLAR

30 gün fiyat istikrarı planlanmaktadır.

Şirket 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl pay satışı yapmayacaktır.


ŞİRKET HAKKINDA

Bahadır Şirketler Grubu Otomotiv Sektörüne hizmet vermek üzere 1974 yılında Ankara’da kurulmuştur. Aldığı yedek parça bayilikleri ile hızla büyüten Grup 1997 yılında Otomobil Servisçiliğine başlamıştır. Hızla büyüyen sektöre daha geniş ürün gamı ile hizmet vermenin önemini bilen Grup 2001 yılında Ankara’da Madeni Yağ ve Antifriz üretecek fabrikasını kurarak sanayiciliğe adım atmıştır. 2003 yılında İç Anadolu Lastik Distribütörlüğü alarak Otomotiv Sektöründe bölgenin güçlü firmalarından biri olmuştur.

Üretim ve satışta Bahadır Kimya Qluk markası ile çok kısa sürede distribütörlük anlaşmaları yapmış ve tüm Türkiye’de dağıtım ağını oluşturmuştur. 2009 yılında aerosol sprey üretimine başlamıştır. Geniş ürün grubu ve çeşitliliği ile sektörde önemli bir üretici olan firma bu avantajı ile kendi markası ile madeni yağ, antifiriz ve aerosol sprey ürünlerini ürettirmek isteyen firmaların çözüm ortağı olmuştur.

Artan müşteri talepleri doğrultusunda, 5. Teşvik Bölge imkanlarına sahip Kırıkkale OSB de yeni fabrika yatırımına başlamış 2013 yılında devreye almıştır. Böylece ürettiği ürün çeşitliliği açısından Türkiye’de tek firma olmuştur. Artan kapasite ile İhracata başlayan firma hızla gelişmiş 2017 yılında 8.640 m2’si kapalı toplam 10.360 m2 olan yeni fabrikasında faaliyetlerine başlamıştır.

Kaynak: Şirket Resmi Web Sitesi

BANKA VE ARACI KURUMLAR

Tüm banka ve aracı kurumlardan katılım sağlanabiir.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme