Aselsan (ASELS) hisse hedef fiyat 2024!

Savunma sanayii sektörünün önde gelen şirketlerinden Aselsan (ASELS) hisseleri için yeni hedef fiyat açıklandı. ASELSAN 2024 hedef fiyat kaç TL?

Aselsan (ASELS) hisse hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden biri olan Aselsan (ASELS), her zaman olduğu gibi sakin yükselişine devam ediyor. Son yıllardan yatırımcılarına emin adımlarla kazandıran şirket, zaman zaman birçok kişi tarafından da araştırılıyor. Aselsan hisseleri için yatırım kuruluşları ve aracı kurumlardan da çeşitli analizler gelmeye başladı. Son olarak İnfo Yatırım, ASELS hisse hedef fiyatını açıkladı.

Aselsan (ASELS) hisse hedef fiyat 2024!

ASELSAN (ASELS) HİSSE HEDEF FİYAT 2024!

İnfo Yatırım, 4 Temmuz 2024 tarihinde Aselsan hisseleri için yeni hedef fiyatı duyurdu. Kurumdan yapılan açıklamada, ASELS hisselerine 'al tavsiyesi' verildi. Aselsan, 3 Temmuz 2024 tarihli seansı 60,10 TL'den kapatmıştı. İnfo Yatırım, 4 Temmuz 2024 tarihinde ASELS için 97,70 TL hedef fiyat açıkladı. Hissenin son kapanış fiyatına göre potansiyel getirisi ise %62,56 şeklinde belirlendi.


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. 

Bakmadan Geçme