Tam 700 milyon liralık iş anlaşması açıklandı!

Borsa İstanbul şirketlerinden Gür-Sel Turizm, dev bir iş anlaşmasının altına imza attı. Şirket, söz…

BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET

Borsa İstanbul şirketlerinden Gür-Sel Turizm, dev bir iş anlaşmasının altına imza attı. Şirket, söz konusu anlaşma hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklamada bulundu.

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Gür-Sel Turizm ( GRSEL), yeni iş sözleşmesi ile yatırımcıları heyecanlandırdı. KAP'ta açıklamada bulunan şirket, Eskişehir'deki bir firma ile 2+1 yıllık iş anlaşması imzalandığını duyurdu.

Gür-Sel Turizm, bu anlaşma dahilinde personel taşımacılığı üstlenecek. Söz konusu sözleşme bedelinin ise 700 milyon TL'yi bulacağı aktarıldı.

Gürsel Turizm'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin büyük ölçekli sanayi kuruluşları ile uzun soluklu işbirliği ve çözüm ortaklığı hedefleri doğrultusunda, Eskişehir'de faaliyet gösteren, Ülkemizin otomotiv sektörünün önde gelen üreticileri arasında yer alan müşterimizle 2+1 yıl süreli ve yaklaşık kontrat değeri eskalasyon tahminleri katıldığında 700.000.000.-TL'yi bulan personel taşıma anlaşması yapılmıştır. 1 Ağustos 2023 tarihinde faaliyete başlanacak proje için hazırlık ve satın alma görüşmelerine başlanmıştır.Değerli yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”


Bakmadan Geçme