Seğmen Gıda halka arz sonuçları! SEGMN kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Seğmen Gıda halka arz sonuçları açıklandı. SEGMN kişi başı kaç lot düştü? Seğmen Gıda borsada ne zaman işlem görecek?

BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Seğmen Gıda halka arzını 13 Haziran tarihinde onaylamıştı. Şirketin talep toplama işlemleri ise 26-27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Seğmen Gıda, halka arz sonuçlarını açıkladı. Şirketin halka arzına katılım, önceki halka arzlara göre daha düşük kaldı.

Seğmen Gıda halka arzında toplam 534.542 yatırımcıya dağıtım yapıldı. Dağıtım yapılan bireysel yatırımcı sayısı ise 534.481 oldu.

Şirketin halka arz sonuçlarına ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Seğmen Kardeşler Gıda Üretim ve Ambalaj San. AŞ'nin paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 26-27-28 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Halka arzda birim fiyat 30,00 TL olarak belirlenmiştir. Sermaye artırımı yoluyla halka arz edilen 35.000.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşmiştir. Ortak satışı yoluyla halka arzı planlanan 24.000.000 TL nominal değerli payların satışı iptal edilmiştir.

Toplam halka arz büyüklüğü 1.050.000.000 TL olarak gerçekleşmiştir."

SEĞMEN GIDA KİŞİ BAŞI KAÇ LOT DÜŞTÜ?

Seğmen Gıda halka arzında kişi başı düşen lot sayısı, yatırımcıların istediği kadar oldu. Yani bu halka arzda, isteyen istediği kadar lot aldı.

SEĞMEN GIDA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Seğmen Gıda'nın 3 ya da 4 Temmuz tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmesi bekleniyor.