Kuzey Boru'dan (KBORU) dikkat çeken açıklama!

Borsa İstanbul'un sanayi şirketlerinden Kuzey Boru A.Ş. (KBORU), dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirketten yapılan açıklamada, iş anlaşması çerçevesinde 120.853.766 TL tahsil edildiği belirtildi.

BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET

Halka arz edilmesinin ardından gösterdiği yükselişle adından söz ettiren Kuzey Boru (KBORU), yaptığı iş anlaşmaları ile de yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Şirket, kamu kurumlarının düzenlediği ihalelerdeki başarısı ile de borsadaki birçok şirkete göre pozitif ayrışıyor.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklamada bulunan Kuzey Boru, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ile imzalanan sözleşme kapsamında hakedişin tahsil edildiğini belirtti. Şirketten yapılan açıklamada tahsil edilen tutarın 120.853.766 TL olduğu vurgulandı. Kuzey Boru'nun açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı:

"Şirketimiz ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü- 4. Bölge Müdürlüğü (Konya) arasında imzalanan "Ereğli-İvriz Sağ Sahil Sulaması Yenileme HDPE Boru Temini 4. Kısım'' işine ait 120.853.766 TL (KDV Dahil) bedelli sözleşmenin tüm hakediş karşılıkları tahsil edilmiştir. İhaleyle ilgili tüm süreçler tamamlanmıştır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız. Saygılarımızla."