Enerji devi 20.800.000 dolarlık sözleşme imzaladı!

Enerji sektörünün önde gelen şirketi, rekor iş anlaşmalarına devam ediyor. CW Enerji (CWENE) yaptığı son açıklamada 20.800.000 dolarlık sözleşme imzalandığını duyurdu.

BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketlerinden CW Enerji (CWENE), rekor bedelli sözleşme imzalamaya devam ediyor. Son zamanlarda düşüş grafiği ile dikkat çeken şirket, bu kez iş anlaşması ile adından söz ettirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan CW Enerji, yurt içinde bir müşterisi ile 20,8 milyon dolarlık iş sözleşmesi imzalandığı yatırımcılarla paylaştı.

Şirketten yapılan KAP açıklamasında, "Şirketimiz ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterimiz arasında, arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla KDV Hariç 20.800.000,00 USD (YirmiMilyonSekizYüzBinAmerikanDoları) (Sözleşme imza tarihi itibarıyla bu tutar, TCMB Döviz Alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 685.378.720,00 TL'dir) tutarında sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.