2 halka arz hisse, bayram dönüşü tavan oldu!

Borsa İstanbul'da Kurban Bayramı tatili sonrası 20 Haziran'da seans başladı. Bayram sonrası ilk seansta 2 halka arz hisse tavan oldu!

2 halka arz hisse, bayram dönüşü tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da yatırımcıların merakla beklediği hareket 2 hisse başladı. Kurban Bayramı tatilinin ardından 20 Haziran’da gerçekleştirilen ilk seansta birçok hisse senedinde sert yükseliş görüldü. Yükselişe ayak uyduran hisselerden ikisi de yeni halka arz olan şirketlerden Onur Yüksek Teknoloji ve Hareket Proje Taşımacılığı oldu. Bu hisseler tavan fiyat olurken, Altınay Savunma da tavana yakın fiyata yükseliş kaydetti.

HRKET VE ONRYT TAVAN OLDU!

Hareket Proje Taşımacılığı’nın Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 14 Haziran tarihli seansı 66,40 TL’den kapatmıştı. Bayram dönüşü yüklü alımların geldiği hisse, günün tavan fiyatı olan 73 TL’ye yükseldi. HRKET hisseleri böylelikle; halka arz fiyatı olan 70 TL’nin yeniden üzerine çıktı.

2 halka arz hisse, bayram dönüşü tavan oldu!

Fotoğraf: Tradingview

Bir diğer tavan olan halka arz hisse de Onur Yüksek Teknoloji’nin hisseleri oldu. Halka arz fiyatı 49,50 TL olan ONRYT, 14 Haziran seansını 72,95 TL’den kapatmıştı. Hissede yüklü alımların gelmesi ile birlikte tavan fiyat görüldü. ONRYT 80 TL’nin üzerine çıktı.

2 halka arz hisse, bayram dönüşü tavan oldu!

Fotoğraf: Tradingview


Whatsapp Kanalımıza Katılın. Gelişmeleri kaçırmayın!

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. 

Bakmadan Geçme